O nama

Poduzeće “Darojković d.o.o.“ je obiteljsko poduzeće koje posluje od 1993. godine.

Bavimo se organizacijom jednodnevnih i višednevnih izleta i putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu
Nudimo najam autobusa, od učeničkih i maturalnih putovanja, team buildinga, stručnih skupova, kongresa, preko hodočašća sve do dalekih putovanja. Sigurna usluga, kvaliteta i fleksibilnost, stručno znanje i ljubaznost zaposlenih razlog su zašto se mnogi odlučuju na suradnju s nama, kao i mogućnost kreiranja putovanja prema klijentovim željama i potrebama.

Stalnim ulaganjem u vozni park te edukaciju djelatnika, proširujemo i obogaćujemo ponudu.
Rad na usavršavanju i podizanju kvalitete, rezultirao je suradnjom s renomiranim putničkim agencijama na domaćem i svjetskom tržištu.

Poduzeće je kroz godine napredovalo, neprestanim ulaganjem u novi vozni park, nudeći različite kapacitete autobusa i proširenjem usluga prateći potrebe i očekivanja naših korisnika. Samim time smo danas u mogućnosti klijentima ponuditi visoko turističke i turističke autobuse za potrebe povremenog i organiziranog prijevoza. Poduzeće doživljava stalni rast u kvalitativnom i kvantitativnom smislu, a što potvrđuje i sve veći broj zadovoljnih klijenata i putnika.

Najzastupljenija marka autobusa su “Setra i Mercedes“, te od visokoturističkih izdvaja se model Setra Top class, te Mercedes-Travego.


MISIJA

Osigurati dugoročno zadovoljstvo klijenata poštujući njihove želje i nudeći vrijednost koju i očekuju: kvalitetan i moderno opremljen prijevoz, pružajući sigurnost i udobnost putnicima, te ljubaznost i znanje osoblja. 


VIZIJA

Postati jedna od vodećih prijevoznih i turističkih poduzeća u Hrvatskoj, nudeći vrhunsku i kvalitetnu uslugu, te ravnopravan položaj u društvu najboljih i dostizanje svjetskih standarda u prijevozu putnika i turizmu.

                                                                                            
27 godina s Vama!